Jump to content


Photo

Front Roof Seal Fitting Issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Nelpo

Nelpo

    Member

  • Pip
  • 54 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich
  • Interests:Impractical cars, scale modelling, rc planes

Posted 23 July 2020 - 06:46 PM

Afternoon everyone,

 

I am having some trouble getting my front roof seal to sit properly. It fits fine to the header rail, but when I fit the soft top, the roof cable doesn't seem to have anywhere to sit. 

 

When looking at the seal, there is a groove running all the way across the roof (shown as the red line below, #1).

 

DyqGbmV.png

 

However, when I bring the soft top to the car the roof cable sits too far forward, and it kind of fits into the red groove but ends up pushing the seal towards the front of the car and unsticking it. As an estimation I would say the cable is about 10mm forward of the red groove. Am I fitting it right, or is the cable actually supposed to fit infront of the seal (on the blue line, #2?)

 

 

If anyone could provide some insight or even a picture with their soft top on that would be great.

 



#2 Ivor

Ivor

    Billy No Mates

  • 1,768 posts
  • Gender:Male
  • Location:west Wales
  • Interests:Sheep & Ducatis
    and now bees

Posted 23 July 2020 - 07:55 PM

I can take a picture tomorrow

#3 aquilaproejct

aquilaproejct

    Super Member

  • PipPip
  • 250 posts
  • Location:Australia

Posted 23 July 2020 - 09:34 PM

Blue groove is where it goes




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users